DIENST 1: Domein broker


Heb je één of meerdere domeinnamen te koop staan, maar krijg je deze maar niet verkocht? Om jou tijd te besparen, nemen we het werk om jouw domeinnaam te verkopen, uit handen.


Hoe gaat het in zijn werk?  • Aan de hand van verschillende factoren zoals leeftijd, uitspreekbaarheid, lengte, branche en meer, schatten we jouw domeinnaam.

  • We gaan zelf op zoek naar potentiële kandidaten voor een overname.

  • Nadat door beide partijen de overnameprijs goedgekeurd is, stellen wij de overnamedocumenten op.


Enkel bij een succesvolle overname, rekenen we 15% commissie op de verkoopprijs. Bij geen overname, hoef je ons niets te betalen.


DIENST 2: Opzetten (affiliate) websites tot landingspagina’s


Om een domeinnaam waardevoller te maken om te verkopen, zetten we landingspagina’s tot volledige websites/webshops op. Op deze manier is het voor een overnemer nog interessanter om tot een aankoop over te gaan. Contacteer ons snel voor een vrijblijvende offerte.


DIENST 3: Website/webshop overname


Buiten het broken van domeinnamen, doen we dit ook voor websites en webshops. We gaan op zoek naar een ideale koper van jouw website/webshop om zo tot een deal te komen.


Met onze jarenlange ervaring weten we een mogelijke verkoopprijs en welke partijen interessant zijn.


Omgekeerd kan ook: jij bent op zoek naar een ideale website of webshop en wij gaan voor jou kijken welke projecten ter overname zijn.


DIENST 4: Snelle SEO-hosting


Als laatste bieden we zeer snelle hosting aan met de bedoeling om jouw Google-positie(s) te behouden of te verbeteren. We optimaliseren constant ons platform voor een betere snelheid en stabiliteit. Optioneel kunnen we ook jouw website versnellen (technische SEO) tot het onderhouden ervan.


Interesse in één van bovenstaande diensten?


Neem nu contact met ons op.