Niek
Fijn platform om leads te genereren!
Rutger
Inmiddels al meerdere domeinnamen verkocht via domains.nl. Doormiddel van Domains.nl bereik ik een nog groter publiek met mijn domeinnamen. De samenwerking met John loopt vanaf het begin al heel goed en soepel.
Jouke Siekman
Domein verkocht via domains.nl voor de vraagprijs.
Dennis de Graaf
Heb nu meerdere domeinnamen gekocht van John. Ben altijd snel en correct geholpen aan een goede deal. Ik kan John en Domains.nl dan ook iedereen aanraden. Nogmaals bedankt John!
Dennis Clarke
Ik heb inmiddels al aardig wat domeinen aangekocht via John en de Facebook Community die hij beheert. Daarnaast ook af en toe (gratis) advies ontvangen. Kortom, top partij en zeker een aanrader voor iedereen die zich bezighoudt met het ontwikkelen van websites en/of domeinnaam handel.
Herold
Fijn zaken gedaan met John. Prettig, eerlijk en professioneel contact!
DNN
Top service! Snel en to the point. Aanrader!
Mikedomein
Fijne community waar veel kennis is en deze ook gedeeld wordt!
Sander
Al meerdere domeinnamen aangekocht voor eigen gebruik of voor opdrachtgevers, snel schakelen en reële vraagprijzen.
Joeri Tan
John is een echte expert, een persoonlijke met een kapitaal P. Naast zijn Facebook community met handige informatie en domeinaanbod is de service die hij biedt uitzonderlijk. Hij begeleidt van A tot Z en is nooit te beroerd om actief mee te denken naar een oplossing. Zijn jaren lange ervaring en kennis zie je terug in zijn handelen, vandaar dat John my Go-To_Guy is als het gaat domein-gerelateerde zaken.
Ramon
Goede communicatie, snelle afhandeling, top geregeld!
Daniël Ungerer
Top service bij Domains.nl. Er was iets niet goed gegaan en ik kreeg direct de service waar ik naar op zoek was!
Remy
Meerdere malen een domeinnaam gekocht bij John. Altijd een prettige ervaring en vlotte afhandeling. Daarnaast altijd een groot aanbod interessante domeinnamen voor een zeer schappelijk prijs.
Martin van Maaren
Ik vind het fijn zaken doen met John. Heeft mij snel geholpen aan een mooie domeinnaam voor een goede prijs. Zal vast nog vaker bij John komen voor een goede domeinnaam.
Gabriel B.
Veel business gedaan met elkaar en altijd naar volle tevredenheid. Mooie deals gemaakt en hopelijk nog veel meer in de toekomst!!
Benny Musters
Ik heb een mooie naam weten te scoren via domains. Naast een snelle service ging het ook heel vriendelijk en professioneel. Top ervaring!
Job Lefrandt
Goed zaken mee te doen. Heeft goede domeinen en voor normale prijzen. Goede afhandeling en communicatie
Joost
Domein verkocht via Domains.nl. De afhandeling en het contact verliep soepel. Kortom uitstekende ervaring met John.
Hummel Henry
Alleen maar lof !! Kennis , prijstechnisch en een ruim aanbod !
Dirk
Fijn zaken doen met John. Man met ervaring en kennis van zaken. Goede prijzen en snelle afwikkeling!
Jelmer
Het fijne aan John is dat het contact met hem prettig is en hij bovendien een vakman is in zijn vak. Hij weet domeinen goed te taxeren en is meedenkend in de onderhandeling. Daarbij is de afhandeling correct en snel, een klasbak.
Maurice van den Dop
Altijd prettig zaken doen met John. Altijd in voor een gezellig gesprek of goed advies. Een gesprekspartner die ook beschikbaar is om even te sparren.
David van Gaalen
John beschikt over zeer veel kennis op het gebied van domeinnamen. Hij heeft ons in het verleden al meerdere keren aan premium domeinen geholpen. Ook in de toekomst weten wij Domains.nl zeker weer te vinden.
Marianne Palmen
Al vaker domeinnamen gekocht bij John. Nooit problemen en snelle overdracht. TOP
Chris van Duolis
John is een topper, heeft me al vaker goed geholpen, weet waar hij het over heeft, kortom in alle opzichten een aanrader!
Rob Blaauwendraat
Ik heb al meerdere domeinnamen bij John aangeschaft, altijd naar volle tevredenheid. Hij denkt met je mee en voorziet je steevast van goed advies. De communicatie en de afwikkeling verlopen altijd snel en soepel bij deze vakman. Ik ben fan!
Wilco van der Veen
Al vaker domeinnamen gekocht bij John. Altijd goed en eerlijk zaken gedaan.
Ricardo
John levert zeer waardevolle domeinnamen op een eerlijk manier. Zijn portfolio bevat een zeer exclusief aanbod vol premiumnamen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar de juiste naam!
Patrick
Heel erg fijn geholpen, overdracht super goed! De plek om aan kwalitatieve domeinnamen te komen.
Kasper Katje
Fijne communicatie, vlotte afhandeling en professionele uitstraling. Ook zeer meedenkend en bereid kennis te delen. Ik verwacht vaker zaken te doen op het gebied van kopen van domeinen en bemiddeling bij de verkoop van domeinen.
Karel De Brabanter
John heeft een grote lijst interessante domeinnamen. Hij komt betrouwbaar over en het is steeds prettig zaken doen met hem. Hij denkt graag mee en dat maakt het steeds aangenaam converseren.
Rutger
Altijd fijn contact
Floris
John is prettig in omgang en reageert snel. Al met al een hele fijne ervaring gehad en ik kom zeker terug!
René Wildöer
Verschillende domeinnamen van John gekocht. Iemand met verstand van zaken en een mooi mens. Iemand die helpt en tips geeft, zonder er iets voor terug te verwachten.
Mike De vries
Uitstekende ervaring met domains.nl Supersnelle afhandeling van zaken en John denkt ook mee
Jarno de Vries
Meerdere domeinnamen gekocht bij John, niet alleen een uitermate aimabele man, maar ook een vakman pur sang. Ook in de toekomst zullen er zeker meerdere domeinnamen worden aangeschaft bij John!
Wesley
John is een gezellige gozer met iets te goede domeinnamen waardoor ik steeds blijf kopen terwijl ik niet wil kopen ;-). Ik ben er van overtuigd dat er nog vele deals gaan volgen.
Klaas Koopman
Betrouwbare partij, veel verstand van domeinnamen en een fijne partij om zaken mee te doen. Ik verwacht nog veel vaker in zee te gaan met domains, voor mezelf en/of voor mijn klanten! Aanrader!